2023'te yeni yazılarla daha başarılı ol :)

6 Ekim 2014 Pazartesi

Ders Notu 4 - Kimyasal Değişimler

2023'te başarını katlamak için yeni stratejileri takip et →
Özel ders notlarım, her detay tek tek yazmıyor; daha sade. Konuyu sıfırdan öğrenmek için değil tekrar amaçlı kullanırsan daha faydalı olur :)

DERS NOTLARINI TEK TIKLA İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA!!

kimyasal değişimler ygs


kimyasal değişimler ygs

kimyasal değişimler ygs

kimyasal değişimler ygs

2023'te hayatını minimum %30 daha iyi hale getir. Okumak için tıkla →

7 yorum:

  1. Sa hakan abi hedefim mf4den 50bine girmek kendime guvenmiyorum ama basarmaktan baska carem yok mat2 yok. denecek kadar az bunu nasil haldebilrm bide dershanedeki ma1 ve mat2 hocam ayni adam ilk bas mat1 bitrecem diyor sonra mat2 ben onla beraber gtsem konular yetismez gibi geliyo bana ne yapmaliyim tskler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matematik 1 iyiyse bu derste hocayı takip et, eve gelince 1-2 test çöz sonuçlar iyiyse bu planı uygulamaya devam et bu ders için. Matematik 2'yi de kalan zamanda çalışmaya bak. Hoca Matematik 2'ye muhtemelen YGS'ye 1 ay kala falan başlar o sırada çoğunluk YGS derdinde olacağı için pek faydalı olacağını sanmıyorum arkadaşların hocam şu konuyu unuttuk bu konuyu da diyebilir, bu da cabası. Uzun lafın kısası, Matematik 2'yi kendi başına halletmelisin. Eksik olduğun konulardan (elbette az çok bir şey biliyorsundur ne kadar sıfır desen de :) ) başla önce 9. sınıf, 12'ye kadar gel. Sonra okulun programına yetişmeye çalış. Bu çalışmayla en etkili sonucu alacağını umuyorum. Kolay gelsin :)

      Sil
    2. Senin tabirinle okul benim icin bitnistir mezunum :-) mat2 sifir dememin sebebi gecen sene lysde 12 tane yaptim geo haric mat2yi kendi basima bitercegim hic sanmiyorum

      Sil
  2. Merhaba hakan abi ben mf3 te 2000istiyorum ama netlerim su an 120 ile 135 arası gidip geliyor.bi bakıyorum femlerde 120 bi bakıyorum zamanda 133 sence sınavda da boyle oynamaması için ne yapmalıyım bir de matematikte çok oyalaniyorm türkçe kolaysa hızlı çözüp mat da oyalanip netimi yukseltiyorm ama türkçede 35 dk üzerine gecersem matematkte kaygi yapiyorm sinav yetismicek diye o sınavda az yapıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Son 1 ayda soru çözdükçe, deneme çözdükçe oturur. Netlerin bu zamanlarda oynaması normal. Sebebi de her sınavda farklı konudan soru sormaları.

    YanıtlaSil
  4. ben de mezun bir ogrenci olarak gecen senenin sokuyla sınav taktigimde hala kararsizim. yani gecen sene cok emindim turkceden baslamam lazim yoksa kafam almaz diyordum ama sinavda turkceden baslamanin dogru olmadigini farkettim sizce bi sayısal ogrencisi naapmali nasil koymali siraya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce şunu söyleyeyim, Ocak ayı, soru çözme sıralamasını değiştirebileceğin son aydır çünkü vakit azaldıkça taktik değiştirmek yarar değil zarar getirir.

      Anahtar kural bir sayısal bir sözel (ya da tam tersi) çözmektir. Bunun her kombinasyonunu yapanı gördüm o yüzden "herkesin uyması gereken soru çözme sıralaması" diye bir şey yok. Denedikçe kendine uyan versiyonunu bulabilirsin.

      Benim nasıl yaptığımı soracak olursan, ben matematik, türkçe, fen ve sosyal şeklinde gidiyordum.

      Sil