2023'te yeni yazılarla daha başarılı ol :)

17 Temmuz 2014 Perşembe

Sınava Hazırlık Programı

2023'te başarını katlamak için yeni stratejileri takip et →
sınavlara hazırlık programı
Birkaç gün içinde, sınava hazırlığa başlangıç ile ilgili kısa bir yazı ve önceki yazılardan tavsiyeler burada olacak.
2023'te hayatını minimum %30 daha iyi hale getir. Okumak için tıkla →

26 yorum:

  1. evet çok iyi olur gerçekten :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ! Facebook hesabım yok o yüzden bir tek burdan yorum gönderebilirim mezuna kalanlar için yazın ders çalışma adına bir yazı yazarsanız ya da biraz öneri verirseniz çok mutlu oluruz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mezunlarla 12. sınıflar için konular ve zaman aşağı yukarı aynı, mezunların biraz daha temeli olabiliyor bazen. Ders programı yazısında bahsettiğim programınızı hazırlarken konuları ne kadar bildiğinizi de işin içine katacağınız için çalışma açısından ayrım yoktur mezunlar ve ilk kez sınava girecekler için. Onun dışında dershane konusunda ve hazırlık konusunda diğer farklar konusunda yazılar yazdım, Sınava Hazırlığa Başlangıç yazısında da linkleri bulabilirsin.

      Sil
  3. Bir an önce başlasak?

    YanıtlaSil
  4. mezunlar için de nasıl program oluşturulmalı yazarsan çok makbule geçer hocam. çok teşekkürler şimdiden.

    YanıtlaSil
  5. Lütfen bekliyorum yazılarınızı bu seneki. Ben mezun olarak tekrar hazırlanacağım uzun süredir takipteyim yazılarınızı okudum. 47 bindeydim geçen sene. Hedefim ilk 5 bin ODTÜ endüstri müh. istiyorum. Ramazan da bitti sayılır temmuzun sonuna geldik ve ben daha birşey başlamadım umarım çok geç kalmamışımdır. Yardımcı olacagınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim bu yazınızı da bekliyorum sabırsızlıkla.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar. Size iki sorum olacaktı. 2015 ygs ye hazırlanmaya başlayanlardanım.
    İlk sorum tarih dersine çalışırken çok vaktim gidiyor 1 günde 1 konu bitiremiyorum sizce normal mi yoksa hızlanmam için ne önerirsiniz?
    İkinci sorum ise matematikten doğan ulu adında bir öğretmenin dvd setini aldım. İyi güzel anlatıyor ancak çok ayrıntılı ve çok yavaş. Haliyle videoyu durdur not al bir daha seyret derken vaktim yine çok gidiyor.
    Elimde fem konu anlatım, simetri ve okyanus yayınları var. Sadece kitaplardan giderek devam etsem eksiklik yaşar mıyım merak ediyorum?
    Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladığım kadarıyla temel sorunun konuları yetiştirmek. Dersleri tam anlayayım derken bir yandan da zamanın yetmeyeceğini düşünüyorsun. Sınava Hazırlığa Başlangıç yazısındaki yönlendirmeye uygun şekilde bir ders programı hazırlarsan bu sorunlarının çözülmemesi için bir neden kalmayacak :)

      Sil
  7. Merhaba. Size mesaj atmıştım ama görmediniz sanırsam :) Sizinle konuşabilmek ve kafamda türeyen fikirlere açıklık getirmek istiyorum. Bugün tercih sonuçlarının açıklanmasıyla da fazla moralsizlik var üzerim de mesajı görüp cevaplarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Sorularını blogdan veya facebook sayfasından sorabilirsin. İyi çalışmalar.

      Sil
  8. merakla bekliyorum hocam :) bu sene artık benim senem. dün keşfedip bi solukta okuduğum bloğunla hayatımı şekillendirmeye başlıycam.. hiçbir yerde bulamadığımı sende buldum, ne kadar teşekkür etsem az..tabi tüm sorularımı ve kendi ders durumumu mailde paylaşmak istiyorum :) çevremdekilerden çok daha yardımcı olacağına inanıyorum çünkü. umarım beni duyarsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygularını paylaştığın için teşekkürler :) Maile bu aralar bakamıyorum ve Facebook veya Blog yorumlarından daha çabuk haberdar olabiliyorum. Bu yüzden sorularını buradan veya facebook sayfasından sorarak daha hızlı yanıt alabilirsin, iyi çalışmalar.

      Sil
  9. Matematikten 5 saatte anca 100 soru çözüyorum hızımı nasıl arrtırabilirim? Ve problemler için ne hangi kaynakları öneriyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman tutarak soru çözersen giderek hızlanacaksın fakat bu bir anda olacak bir iş değil. Maksimum doğruya ulaştığın testlerde her zaman süre tut, aceleyle çöz.Kitap için Kitap Tavsiyesi yazısına bakabilirsin.

      Sil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Hocam merakla bekliyorum kaç gündür acaba ne zaman gelecek bu yazi?

    YanıtlaSil
  12. ben tm ciyım bu sene tercih yapmadım tm1 232 ygs5 280 ygs6 250 puanlarım bunlardı bu sene tekrar dershaneye gıtmelimiyim sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yazıdaki, Sınava Hazırlığa Başlangıç, dershane ile ilgili kısımları okuyabilirsin, sorularının cevabını orada bulabilirsin :)

      Sil
  13. Hocam mf4 50 bin . bu sene istanbul bilgisayarı çok istedim ama olmadı. özeldede okumak istemiyorum. Anadoluyada gitmek istemiyorum çünkü orda rahat olmayacağımı çok iyi biliyorum. Madem mezuna kaldım değsin diye yıldız pc istiyorum. şuan günde 6 saat test deneme cozuyorum ygslys karışık özellile eksik olduğum yerlerden. okullar başlayınca bu sayıyı 8 saate çıkaracam. sence bu hedefe verdiğim emek şuan yeterlimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun bir ders programı yaparak günde kaç saat, nelere çalışacağını ve bunun yeterli olup olmadığını net bir şekilde görebilirsin.

      Sil
  14. hakan burayı pek takmaz oldun artık sana tercihlerden önce attığım maile hala cevap vermedin bir kontrol etsen şu mail hesabını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, maili kontrol edemiyorum bu aralar Facebook sayfası ve bloga yoğunlaştım. Sorunun devam ediyorsa buradan veya facebooktan sorabilirsin.

      Sil
  15. Hocam Mezunum calismaya yeni baslicam gec kalmismiyimdir? Ygs konularini sirasiylami yoksa eksiklerimdenmi baslamaliyim? Sayisalim simdiden sozellere baslamalimiyim? Simdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sınava Hazırlığa Başlangıç yazısını okumamışsın sanırım henüz. Aylık Planda İnce Noktalar yazısında merak ettiğin cevaplar var.

      Sil