2023'te yeni yazılarla daha başarılı ol :)

7 Nisan 2017 Cuma

Büyük bir savaşa giriyoruz ve sensiz bir kişi eksiğiz. BUNU OKUMALISIN!

2023'te başarını katlamak için yeni stratejileri takip et →
Merhaba. Nasılsın? Bugün çok önemli bir gün. Bugün ÖSYM'nin sana sormadan önüne koyduğu bu sisteme karşı duracaksın. Sistemi gerçekten değiştirmek ister misin? Dimdik ayakta durup, "Önüme bir sınav koydunuz. Beni 2 milyon kişiyle yarıştırdınız ama kusura bakmayın yeterince iyi değilsiniz. Daha zoru yok muydu?" diyecek misin...

Sistemi değiştirmek için önce sistemi alt etmelisin. Sistemde çok güçlü bir çark olmalısın. Ben sistemi bir kez alt ettim. Ancak sınav sistemini paramparça etmek için tek başıma yeterince güçlü değilim. Yanıma savaşçılar lazım! Savaşçıları eğiteceğim ve hepberaber mücadele edeceğiz.


Sen çok güçlü birisin. Ancak bu gücünü henüz ortaya koymadın. Sana yardım edeceğim. Şuan Başarı Piramidi için çalışıyorum. Başarı Piramidi, savaşçıların en büyük eğitimi olacak. Seni bu eğitimde görmek istiyorum. Sınav sisteminde çok güçlü bir çark olduğunu "Bu sınavın daha zoru yok muydu?" dediğini duymak istiyorum.

Yakında sayımız üç haneye ulaşacak. Bu yolda sana da ihtiyacımız var.

Bugün Sınavı-Yerim ÖZEL'e gel, eğitime sen de katıl.

Şuan yoğunluk sebebiyle sitemize erişim kısıtlı. Bu güzel bir haber. Ancak aramıza katılmana engel değil. Aşağıdaki kutucukları kullanarak sen de üye olarak savaşımıza katılabilirsin.
Ben yeniyim. Acemi Savaşçı olmak istiyorum [1 Aylık Üyelik, 37.5 TL]
Hadi şu savaşı beraber kazanalım. Deneyimli Savaşçı olmak istiyorum. [3 Aylık Üyelik, 63 TL]
Ben geldiğimde, kaybedecekleri kesin. Uzman Savaşçı olmak istiyorum [6 Aylık Üyelik, 78 TL]
2023'te hayatını minimum %30 daha iyi hale getir. Okumak için tıkla →

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder