2023'te yeni yazılarla daha başarılı ol :)

23 Temmuz 2014 Çarşamba

2014 - ÖSYS Sonuçları Açıklandı!

2023'te başarını katlamak için yeni stratejileri takip et →



Sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr/ 'den öğrenebilirsin.

Tercih sonucun hakkında ne düşünüyorsun?

2014 LYS Tercih Sonuçları açıklandı mı? ÖSYM LYS Tercih Yerleştirme Sonucu Sorgulama,LYS Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak? LYS Tercih Sonuçları, LYS SOnuçları, LYS Tercih İşlemleri, 2014 ÖSYM LYS, LYS Tercih Sonuçlarını Nereden Bulabilirim? LYS Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?, LYS Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirim? LYS Tercihleri için verilen 10 günlük süre dün sona erdi, LYS Tercih Robotu, 2014 Üniversite Kontenjanları, 2014 Üniversite Taban Puanları, 2014 Özel Üniversite Tam Burslu Taban Puanları, ÖSYM LYS Tercih Sonucları Açıklandı mı? (LYS Tercih Sonuçları) ÖSYM LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak (2014 ÖSYM LYS Tercih Sonuçları) LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (2014 ÖSYM LYS Tercih Sonuçları) LYS Tercih İşlemleri, LYS Terich Rehberi, LYS Tercih Sonuçları Öğren, 2014 ÖSYM LYS Tercih İşlemleri, LYS Puan Hesaplama, LYS Tercih Robotu, 2014 Üniversite Kontenjanları, 2014 Üniversite Taban Puanları, ÖSYM LYS tercih sonuçları ile ilgili açıklama yaptı mı? LYS Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak?
2023'te hayatını minimum %30 daha iyi hale getir. Okumak için tıkla →

5 yorum:

  1. Lise 5!
    Senin izinden gidiyoruz artık bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. Hakan selam. Ben de senin izinden gidiyorum ama biraz daha farklı bir yoldan :) mezuna kalırsam psikolojimin bozulmasından korkan ailem tercih yapmamı istedi ısrarla. Nasıl olsa hazırlık okuyacaksın diyerek. Bende hazırlığa başlıyorum şimdi. Okulu seviyorum fakat bölüme ilgi duymuyorum. Sence okul içi yatay geçişe mi yoğunlaşmalıyım yoksa okuldan gelecek 44 puanın yarısıyla sınavı hazırlanarak hazırlık mı okumalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuldan memnunsan fakat bölümden memnun değilsen yatay geçişi düşünebilirsin. Tekrar hazırlanmak konusunda da eğer istediğin bölüm ile puan farkı çok fazla değilse, mezuna kalabilirsin fakat bunun hiç de kolay olmadığını, ikinci sene hazırlanmanın daha da zor olduğunu söylemiştim, tekrar altını çizeyim. Başarılar :)

      Sil
  3. Merhabalar hocam, bende sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım :) Hazırlık okuyacağım. İngilizce kursu ararken nelere dikkat etmeliyim, seviyem elemantary sanırsam. Bir kurs seçip toefl a hazırlansam ancak o şekilde en iyi ingilizceyi öğreneceğimi düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurs hakkında internette gayet iyi bilgiler bulabilirsin. Ben bir ingilizce kursuna gitmedim fakat evde çalışmak için Rosetta Stone programını öneririm, bir numaradır.

      Sil