2023'te yeni yazılarla daha başarılı ol :)

24 Şubat 2014 Pazartesi

25 Günde Net Yükselişi

2023'te başarını katlamak için yeni stratejileri takip et →
YGS'de istediğimiz puanı elde etmek için yükselişe geçme zamanı :)
İlgili yazıyı, son bir ayda yapılması gerekenler, 2 gün içinde yayınlayacağım. Takipte kal!
2023'te hayatını minimum %30 daha iyi hale getir. Okumak için tıkla →

9 yorum:

  1. bence 2 gün değil de bir an önce paylaş hakan az kaldı malum :)

    YanıtlaSil
  2. netlerimin dusmeye basladigi bu zamanda bu yazi tam da aradigim sey :) her bir yazin ve yol gostericiligin icin tesekkurler , beklemedeyiz :)

    YanıtlaSil
  3. Hakan tekrar merhaba.Sana tekrar bir sorum olucak.Şuan ygs adına kendi alanım -mat,geo ve fen- yani 5 alandan konuları ilerliyorum.Konuları teknofem.den çalışıp Simetri ve konu özetli soru bankalarından bitiriyorum.Bu sene 11.sınıf olduğum için şuan kayıtlı olduğum dersane femin normal grubu.Yani ilgi fiyatla doğru orantılı olduğundan dolayı hocalara soru sorma konusunda bir hayli sorun yaşıyoruz okulu saymıyorum bile.Örnek verecek olursam Fem Matematik-1 Soru bankasında temel kavramlardan 180 soru var buda 9 teste takabl ediyor.İlk 7 test neredeyse sorunsuz bitmiş ama son 2 testte 3 4 soru haricinde boş.Yani 30-40 soru boş.Bu soruları hocalara sormam için imkanım yok.Çünkü hem vakit hemde zaman gerekli.Bu yapamadığım sorular çok ekstra sorular.Temel kavramlarda denemeden soru kaçırmıyorum fakat o sorularıda çözemiyorum.Sorum şu.Bu konu sonlarında eksik kalan sorular hemen hemen her dersimde oluyor çünkü yayınlar gerçekten zor.Dersanem ve imkanım dolasıyla hepsinide soramıyorum.Bu yüzden bunları geçmeli miyim aksi taktirde bana çok zaman kaybettiricek.Çünkü ben zaten konunun mantığını kavramış oluyorum ve o çözemediğim sorular çok üst düzey sorular denemelerde 1 yada hiç çıkmayacak tarzda.Seneye femin özel grubuna kayıtlıyım.Bu yüzden seneye soru sorma sıkıntım gibi bir şey mümkün değil.Ofisler haricinde 6 saat birebir hakkı sunuluyor.Herneyse.Ağustos 15'de bir ygs denemesi yapılacak ve başarımıza göre sınıflara dağıtılacağız.Türkçe-Sosyalden toplamda 60 net çıkarıyorum.Fen ve Matematik eklendiğindede amacım 110 neti geçebilmek-başlangıç için- Bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsun doğrusu nedir yanlışı nedir ne tavsiye edersin merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmalarını beğendim, aylık plan yapabilirsin. Öyle ki Eylül'e kadar bütün konuları bitirmiş ol.
      Soru açısından ise, çözdürmediğin / çözülmemiş sorunu kesinlikle bırakma. Bir konudaki soruları gerçekten çözebilmeni sağlayan yani seni o konuda ilerleten 'çözülememiş ve yanlış çözülmüş sorular'dır. Doğru olanları zaten yapıyorsun, yanlışlarının da doğrusunu öğren ki o testi çözmüş olduğunda tam çıkarabil.
      Soru çözdürmen için illa dershane gerekmiyor. Ben YGS'ye 1 ay kala dershanenin kapısının önünden bile geçmedim. Aşağıdaki linke tıklayınca solda çıkan yazıları okursan sağlam bir fikir edineceğini düşünüyorum. Yapılmamış soru bırakma ;)
      http://sinaviyerim.blogspot.com.tr/2014/01/subat-tatili-etkili-program.html?q=Dershane

      Sil
  4. Maillerinize de bakmaya vakit bulursaniz?

    YanıtlaSil
  5. abi ben 11. sınıfım mat 1 ve fen bitti bölüm denmeleri ve soru bankası çözüyorum netler şöyle; karekök mat denmeleri 30 un altına düşmüyo zorlarda 30 31 orta ve kolaylarda 35 36 yapıyorum türkçe cidden iyi 33 334 çok rahat yapıyorum ffendende biyoloji den bir iki konu eksiğim var 28 -32 yapıyorum ...lys nin daha önemli olduğunun farkındayım onun için busene yaz tatiline başlamadan sosyalide temellendirip ygs yi bitirmeyi istiyorum .dersaneye gitmek istemiyorum seneye ygs bitmiş olacagğinda zaten şimdiden 110 120 net yapıyorum seneyede denmelerle artar o.seneye full lys abancam.dersaneye gitmiyecem demiştim zaman denemelrine abone olup birde bi dersanenin sadece denemelerine kaydolup deneme sorununuda öyle çözmeyi düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. merhaba ben size burdan yazmak istedim şubat tatilinin ikinci haftası bir program hazırladım birinci hafta dershane vardı bir şey yapamadım programımdaki eksikliker yada geliştirebileceğim yerler hakkında tavsiyede bulunursanız çok sevinirim şimdiden tesekürler (blog kullanmayı beceremedim bu arada :) )ben her güne iki ders her derstende iki konu şeklinde çalışıyorum bu dördüncü günüm güzel geçtiğini düşünüyorum ama hata da yapmak istemiyorum bu dersleri internewtten video izleyerek çözümlü sorular izleyerek çalışıyorum günde enfazla soru oluyor zamanım kalırsa fen v matematik denemesi çözüyorm arkadaşlarımı aradım herkes test üzerinden konu tekrarettiğini az kaldığını söylüyor bende tedirginim acaba yanlış mı çalışıyorum diye puanım 350-370 arası değişiyor ama çok konu eksiğim vardı özellikle fizikten mat da da problemler aslında mat problemlerde ugrasıldı mı her soru çözülüyo ama vakit sıkıntı 400 ve üzeri hedefliyorum herkes son bir aya bağlı diyor sizce ne yapayım yapabilir miyim konu çalışmam 14 şubatta bitecek bitirmiş olacagım soru çözümüne bir ay kalıyor deneme soru bankası ordaki soru çözümünü nsıl yapayım yardım ederseniz çok sevinecegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faceden de göndermistim bu soruyu blogdan cvbladim yazmışsınız telefondan dolayı cvb gözükmuyor tekrar cvblarsaniz sizin fikirleriniz bnm için önemli bütün yazılarinizi okudum ve basaracagima inanıyorum sizden gelecek bireysel tavsiyelerin hepsine uyacağım ilgilendiginiz için teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Merhaba, sorunu daha önce burada veya facebook'ta cevapladığımı hatırlıyorum. Ama bulamadıysan da sorun değil, kaybolmuştur. Şimdi, son durumunu ve sorularını tekrar yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

      İyi çalışmalar :)

      Sil